Isnin, 19 Oktober 2009

kerinduan kepada kebest-an dan keenjoy-an

bila la nak dapat peristiwa best.. dah lama tak dapat.. hari2 yang berlaku selepas hari raya amat lah membosankan.. kebest-an cuti sabtu ahad pon aku tak rasa.. nak balik kampung poket takde isi.. kena la tunggu ujung bulan.. huh... lemau rasa kepala otak.. kepala paip pon dah lama tak senaman.. sumer kepala dilanda muram.. pegi keje, balik tido. rutin hidup keloser-an.. semua sebab takde duit kot.. nak pegi mengenjoy pon pikir 2 3 kali.. orang kaya je cakap duit takleh beli kebahagiaan.. sesungguhnya tak bahagia kalau takde duit!!

hmm.. 'step out'.. lagu ni dah dekat setahun aku wat. masa aku merantau ke penang tinggalkan beger abe. 1st lagu pkai gitar tong agak mahal aku..hehe.. tadi baru aku dengar versi manot kt myspace TAD. not bad.. cume maybe perlu lebih kotor dan bising..aku rasa..




Selasa, 13 Oktober 2009

penat..


dah lama rasanya tak hiburkan diri. tenangkan hati.. membaca.. menonton.. hmm..aku penat.. penat melayan dan menjaga hati sekitar.. dari dulu lagi aku sering jadi pendengar. mendengar cerita or masalah yang tak best. then bagi tangga tuk dipanjat oleh tuan punya cerita or masalah.. ape2 jela..

Jumaat, 2 Oktober 2009

selamat hari lahir azim



selamat ari jadi...
selamat ari jadi..
selamat ari jadi azim....
selamat ari jadi...

kepada saudara azim yang berkemungkinan tak jenguk blog aku. aku ucapkan selamat ari jadi. semoga panjang umur murah rezeki.. peace bro..