Jumaat, 29 Mei 2009

kemaskini

erm... macam mana aku nak mula... hmm... kakak aku dah kawen.. dulu masa kecik naik basikal ngan aku gi ngaji..hehe.. sekarang dia dah kawen. cepat tol mase berlalu.. kenduri kat umah aku memang happening. macam-macam abah aturkan. siap ada karaoke masa malam potong kek.. memang best.. lagi 1 yang agak best.. awek aku datang bawak family. tak sangka aku..hehe.. tamat citer kawen..aku dah tak pandai nak menaep..sebab tu aku tak updated...cerita aku banyak dengan kawan-kawan.. sekarang kawan-kawan dah jauh..cerita pun kurang lah...end..

p/s; semalam kan...aku men lagu i'm yours kat fiqa..aku record pastu sent kat dia.. malu giler...hahaha..

Jumaat, 8 Mei 2009

banyak cerita + tensen = takde mood

banyak cerita mau cerita...tapi aku takde mood nak cerita..kenapa? sebab aku tensen...hahaha.. nantilah aku cerita.. aku bikin cerpen terus..

p/s;tensen..keje semalam kena redone...damn!! kepala bu... punya laptop!!!