Khamis, 10 April 2008

aku seorang graduan

1st of all, tahniah kat aku sebab dah graduate.hehe.. 1hb 4 2008 merupakan hari paling bermakna dalam hidup aku. aku dah diiktiraf sebagai pemilik diploma secara rasmi. aku dapat rasa kegembiraan emak ngan abah aku. mereka bangga ngan aku. paling menarik disaat aku menyarungkan jubah ngan motharboard kat abah aku untuk bergambar. pedulikan apa orang nak cakap. aku tahu abah teringin. beliau tak berpeluang dulu. halatuju pasni mau cari kerja. kerja yang setaraf ngan kelulusan aku. aku dah nekad akan serius mencari kerja lepas grad. sampai bila nak menggoreng burger je.. finally of all.. haha ayat pe neh.. babai, xde apa yang nak dinaepkan dah. pendrive rosak nak upload gambar..

UPDATED!!

ada 1 pic aku cilok kat page member..



gambar lepas hantar jubah