Rabu, 7 November 2007

I dan U

perlis.. negeri indera kayangan.. kayangan menda entah.. bosan nak mampus.. sejak aku duduk kat sini, aku betul2 menghargai ipoh. maybe sebab aku dah biasa dok kat ipoh kot.. apsal la aku kelam kabut sangat nak sambung blajar. padahal result dip aku bukannya bagus sangat pun. nampak sangat jenis malas nak blajar. org apply degree aku pun nak apply gak.. bila dah pegi nyesal plak. nak quit apa kata orang tua aku nnt.. yela, ribu gak la duit nak hantar aku.. apa nak wat ni? xkan nak tunggu kena buang plak kot?? malu la bila org tanya nnt.. abis tu, klu xleh blah nak tunggu apa lg?sumer mbr2 aku yg sambung wat degree ckp diorg pun sama. terikut cara blajar masa wat dip dulu. masa wat dip dulu sumer last minit.. test pun jarang2 wat sendiri. assignment? bertuah la.. tp kat sini lain. sblm masuk aritu pun ramai dah bagitau cara blajar kat sini x sama mcm wat dip dulu.. x leh main2 dah.. argh!! aku nak enjoy! aku sambung blajar pun sebab life student masa wat dip dulu best.. bila masuk sini aku jd tensen.. kedai mamak 24 jam pun payah nak cari.. aku nak kehidupan yg dulu!!

Isnin, 5 November 2007

brownfrog kesunyian..

ni adlh p'cubaan p'tama aku t'libat dlm dunia blog.. sblm ni aku hanya knl friendster ngan myspace je.. aku melibat kn diri dlm dunia blog sbb aku rasa byk kisah2 menarik n x menarik yg aku nk kongsi ngan public.. skrg ni aku sdg memasuki dunia baru.. dunia U.. w'cmner pun aku rasa dunia U yg aku lalui ni t'lalu bosan.. dgn p'sekitarannya.. xda hiburan.. mayb aku masih bru kt sini.. masih baru dgn sebuah negeri yg dikenali indera kayangan..